Я тобi не вiрю, вибач

Я тобi не вiрю, вибач.
Вiдгорiли нашi бiлi ночi.
Намагаєшся  на мене гримать,
Але опускаєш свої сiрi очi.
Чи вiд гнiву ти закляк на мiсцi,
Чи соромишся менi признатись,
Що за мене ти не станеш землю гризти,
Що у мене поспiшив ти закохатись?
Не мовчи i не дивись з-пiдлоба
Ти на мене хижо i ворожо.
Я по-вовчому не стану вити,
Якщо знову перестрiну тебе, може.
Не дивись на мене гнiвно, милий,
Краще опусти додолу знову очi.
Рiже мене погляд твiй брехливий,
Що забув отi чарiвнi бiлi ночi.


Рецензии
Говорять, що іноді любов зла. З повагою Наталія.

Наталья Светлая 7   07.04.2016 09:12     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.