Лiтература

Немов думок клавіатура,
Багатогранна. мов граніт.
Та це ж вона, література,
Яка вбирає цілий світ!
Вона мінлива, як людина,
Така гнучка, як тінь нічна,
Прозорая, немов перлина,
В своїх словах, як день ясна.

    17.03.2016р. 12:31.


Рецензии