Не продавайте батькiвськую землю

Вкраїна вільна так, що небу жарко,
Таке нам не приходить навіть в сни:
- З'явились всюди нові олігархи,
Людей мордують глитаї-пани.

Розкрились пащі їх, неначе жерла,
На це дивитись, так страшенна жуть!
Хапають землю лапи ненажерів,
Мов тіло батьківське на частки рвуть.

Та чи батьки в боях загинули даремно?
В оцій землі, батьків і піт і кров.
Не продавайте батьківськую землю,
Не продавайте, всіх благаю знов!

    17.03.2016р. 12:03.


Рецензии