Слава Украине!
Що!Хiба провинен я,що тут народився.
Украино ты моя!земли плодороднi!
Тiлькi,тут живе народ,
ну як мавпам сроднi.
Тут е море и земля,i на думку мирно,
проживать повиннi всi,минимум вiдмiнно!!!
Только глобус Украины,зроблен с разуминням,
но и ми пiд стать всему,востаем с колиння!
Всi крадут,народ сумуе,
вибач за помарки,
саме перши злодii,
це е алигархи!
Кажут типа,за народ,
слези е промитi,
Все розкрали в цей странi,,
И народ весь в джиппе!
Що мабуть так в Украине,
рухаться дальнише,
поднимисся,встань с колiн,
I про це е вiрши!
Свидетельство о публикации №116031709819
Александр Котоманов 23.03.2016 19:55 Заявить о нарушении