У голубе

Нам марилось удвох крокуємо у голубе,
Яка чудова мить,неначе дивна казка,
Природа свої мрії втілила в тебе,
Чудовий гарний стан і почуття і ласка.

Цвіла калина,чути птахів спів,
Душа відкрита,музика чарівна,
Не треба більш ні шопоту,ні слів,
І кров тече для нас одна,родинна.

Нам марилось удвох крокуємо у голубе,
Стрічки твої лягали знов на плечі,
Шар сонця на долоні впав тебе,
І на країну опускався вечір.


Рецензии
Александр,очень красивое произведение.Светлые и красивые строки!Мне очень понравились!
С теплом,

Татьяна Маргариткина   17.03.2016 15:15     Заявить о нарушении
Большое Спасибо,Татьяна! С теплом.

Александр Русский 2   17.03.2016 15:19   Заявить о нарушении