Новий день

Уже відкрилося віконце,
І день новий іде до нас.
Все просипається, бо сонце
Всіх розбудило в ранній час.

Так радісно, так серце б'ється,
Що день виходить з небуття.
Ранок рожевиться, сміється,
Немов малесеньке дитя.

Відкрий, відкрий же свої вії,
Своїм теплом людей зігрій.
Вдар сонце, в струни золотії,
І хмари в музиці розвій!

    17.03.2016р. 11:21. 


Рецензии