Цес халхIаркуда, инсан
ХIябизе аркьнилике?
Цес халхIаркуда,инсан,
Иша кухIалънилике?
Цес халхIаркуда,инсан,
Яман зат бирухIале?
УкIуди хIу вай аман,
ХIяре арякьунхIале!
Арцике гIан бихьиле,
Халбикес дигхIайгахъу.
Масике хIулбикиле,
Дунъялике кеп ихъу.
Цес халхIаркуда,инсан,
ЦIудар цIябил хIябике
УкIудчи хIу вай аман
БебкIа бакIале хIаке.
Свидетельство о публикации №116031703124