Юля

      
Донечко моя,моя Юлясьо,
З днем народженя тебе вітаю.
Ти була маленька, але з часом
Ось десятка третя заглядає

Радість ти моя і плід кохання,
Ти дарунок Божий мов перлина.
Хай направить Бог твої бажання
Так, щоб завжди ти була щаслива.

Хай Господь влаштує дні прийдешні,
Будь слухнянною Йому у всьому.
Всі путі які в житті пройдеш з Ним,
Згадувати будеш добрим словом.


Рецензии