Простi губи

Вже теплі почались ранки
Вона не фарбує губи
Відчиняються в мить фіранки
Запах ніжності вже повсюди

Але ніжно цілує вранці
Як з черешні яскравим цвітом
Як прощаються в день коханці
Щоб ночами не бачить світло

В її щирих і рідних очах
Чесна посмішка в тім, що любить
І в її безкінечних серцях
Красота ...
          й не фарбує губи...


Рецензии