Навiваe рiк кози
Росли діточки з Козою
З молоком і медом,
В мріях - долею людською
Нагородить Небо.
Скільки Кіз таких пройшло
Й знаків Зодіаку,
Подій в житті відбулося
З студентського часу.
Буйні вітри відшуміли
В усі пори року,
Розлетілися на крилах
По краях широких.
Вова, Валя, Коза Маша
У рідному краю…
Молодість бурхливу нашу
Досі пам’ятаю.
Навіває рік Кози
Спогади юнацькі
Чисті, каплею сльози,
Потекли зненацька.
Доля в кожного своя
І свій шлях широкий,
Справа, дім, своя сім’я,
Борозна глибока.
Хоч вже ходим на межі
Ще життю радієм,
Внукам й правнукам своїм
Добре й вічне сієм.
16.03. 2015р.
Свидетельство о публикации №116031606681