Печалька
Чому у мене такi сумнi очi?
Чи, може, сум той жалiстю
У серцi чоловiчому бринить?
Чи можуть очi розказать про те,
Що коiться в душi жiночiй
I, чому серце, як листок осиковий, тремтить?
Я задихаюсь в цьому панцирi
Безсилоi, але пекучоi потрави
Спасаючись у маревi
Придуманоi мною нiмоти
Я - нiби пульс на багрянiй сердечнiй ранi
Я - нiби пташка в небi грозовому
Серед злої самоти...
Свидетельство о публикации №116031603146