Воскрес Вiн iз мертвих!
Накреслено було у Божому плані,
Безгрішний за грішників буде розп"ятий
Прибють до хреста Ісуса долоні,
Звершать над Христом похоронні обряди.
Та навіть всі разом могильники світу
Що цвинтарів безліч могли б відкривати,
Створити таку глибоку могилу
Не зможуть, щоб вічне життя поховати.
Воскрес Він із мертвих!всі прагнення наші
До Нього, і хай не обмануть душі
Лукавого світу і темряви стражі
Грабіжники віри з відмичками лжі.
Минула субота тривоги і смутку
Лунають весело пасхальні пісні,
Воскрес Відкупитель! а це запорука
Що прийде пора і воскреснемо ми
Ростуть на забутих могилах скрізь трави
Та кожен почує:"Збудися, встанай"
цей світ може дати нам тільки що траур
Воскреслий Христос пропонує життя!!!
Свидетельство о публикации №116031603095