Хочу бачити Христа

 Коли настане час мого відходу від землі
Мені відкриті будуть небеса,
І будуть зустрічати в небі ангели св"яті
Та першим хочу бачити Христа.

       Я першим хочу бачити Христа,
       Бо Він тут на землі моя мета.
       А інших всіх тоді,як очі там мої,
       Побачуть мого любого Христа.

Із золота що пробі не підлегле на землі
Мов скло прозорі вулиці блищать,
По них ходитимуть в вінцях спасенії усі
Та першим хочу бачити Христа.   

Побачу там багато я,  чудової краси,
Там є ріка в котрій жива вода.
Дерева там що місяця дають свої плоди,
Та першим хочу бачити Христа.

Побачу я, там всіх моїх знайомих і рідню,
Що відійшли колись в небесний край.
Вони мене чекають там уже давним давно,
Та першим хочу бачити Христа.
               


Рецензии