Опомнитесь, люди!

 Схаменіться,  люди!

З  Олексія   до  Миколи
Імперська  ідея  зріла.
Не   віддасть   РФ   нікому,
Що зненацька  захопила.

Що  панам  російським  сниться,
Коли  «перебрали»  лишку?
---   Росіянам  добре  спиться
Лише   в  імперському  ліжку.

А  народ?  Він  владу  славить,
Що   затіяла  війну.
Рейтінг?  Він  ось-ось  зашкалить,
Розриваючи  шкалу.

Знати  б  істину  не  грішно:
І  палаци  і  руїни  -
Вся  Росія  колись  вийшла
Із  Старої  України.

Що  було  і  все,  що  буде,
Робиться  по   волі  Бога.
Схаменіться  швидше,  люди.
Бо  у   вас  одна  дорога! 
-


Рецензии