Один на свiтi

Матуся, рідная моя,
Навіщо ж ти мене забула?

Як гарно нам з тобою бУло,
Тепер один на світі я.

І ти одна, така ж самотня,
Серед чужих чоловіків.

Можливо радісна сьогодні.
Та через декілька років:

Коли обличча постаріє
Й чоло укриє сивина -

Тоді, ти мамо, зрозумієш,
Що в цілім світі ти... одна.

А я, серед "таких же сАмих",
Зросту в "сім*ї" і без СІМ*Ї,

Ніколи не пізнавши, мамо,
Цілунки лагідні твої.

*******
Матуся, рідная моя,
Навіщо ж ти мене забула?
Як гарно нам з тобою було б.
Тепер... один на світі я.


© Copyright: Шуваева Ольга, 2011
Свидетельство о публикации №111040110030


Рецензии