Церуцюни. К старости

              Церуцюни
Варди пес ми цахикес, байц эл буйр чунес
Цахки пес  ду гарунес, аревэл чунес
Камин  пчец цохуныт джартец, джурыт Эл пакасвец
Церуцюны hахтел чи ка, эл инч пес к ачес

Амен марту кянкн цахике, наяц вонц к апрес
 Амен цагик  хнамк к узи , амен марту пес
Буйрн у hоты ко корцнумес церуцюни hет
heтагаюм дарнумес ду ми чорацац пhет



Кянк тваца ми ангам,апрек цахки пес
Буйр у hот ирар твек, гишер у церек
Мартн у варды ми цахикен, нуйн буйров у hотов
Церанумен тарбер пес , ир жаманаков
 
Кянкн апрецек hамов hотов, уш к теранак 
Сиро масин ми морацек, Амен жаманак
Аранц hарканк у патив, эн цахикен чес
Камин пчи к hерацни, хтутик цахки пес
 
         14 февраля 2016г Альберт Миракян


Рецензии