Одкровення олiгархiв

Глухий казав почуємо
Про що ми тут міркуємо,
Сліпий казав побачимо
Чим шлях ми свій позначимо.

Міркуємо про себе ми,
Щоб шлях свій всипати грішми,
Глухі, сліпі – електорат
Для виборів підлеглих рад.

Бо влада наша то грошва
Й ми маємо усі права
Робити тут що треба нам,
А не глухим і не сліпцям.

Реформи, як завжди, для нас,
Ми ж правлячий в державі клас,
Без нас, як кажуть, всім каюк,
Права для всіх порожній звук.

А як глухі почують все
Що буде нам усім за це?
А як сліпі прозріють вже
Чи будем правити ми ще?
13.03.16.


Рецензии