Nishcho

«Ніщо»

Взаємний тиск і тиша взривна.
Вже ніщо не згущає барви.
Вже ніщо не жалкує вона:
Слову кожному є приправи.

Бос на босі – одна босота.
Тон і тембр вже ниють «досить».
Крізь горлянку плітки на вуха,
Нерви тощо - відпустку просять.

Розтинати каштан конфлікту,
Рити землю до божевілля.
А коли знайти мед із миртом,
Колотитись в рясному похміллі.

Протестуючи м’яко й ігриво,
Адвокати брехні посміхаються.
Беззаконня дуетів – це хтиво.
Суд іде, а суддя не вертається.

Взаємний тиск і тиша взривна
Вже ніщо не згущає барви.
Вже ніщо не жалкує вона:
Як примарами скутії лярви.

15.03.2016


Рецензии