Чан Диде

Ин дуьнья заз лап ширин я?
Вилериз акваз Диде зи.
Цуьк акъатиз жеда рик1из,
Ван галукьайла Диде ви.
Къацу багъдин вун джейранхьиз,
Муьгьуьббат ви гуда рик1и.
Гьамиша зун вал гьейран я,
Тадач к1валах вуна гъейри.
Гила ви чан агатнава,
Гвачиз къвалаг катна вири.
Йисар физ гьак1 акъатзава,
Вун цуьк язма гьа заз чири.
Аллагьдигай минетзава,
Ваз чан диде, уьмуьр яргъи!
Чандин сагъвал, шадвал рик1е,
Балаярни къвалаг вири!


Рецензии