Вже пережили ми Стрiтення

Вже  пережили  ми  Стрітення.

Вже  пережили  ми  Стрітення,
Коли  Зима  зустрілась  з  Весною.
Здається,  що  весь  лютий  Стрітення,
Бо  давно  у  нас  пахне  Весною.

Від  ясного  Сонця,  та  від  тепла,
Сніг  який  був,  зовсім  утік.
А  від  усмішок,  та  в  серці  добра,
Так  і  тягне  наліво,  у  бік.

Скоро,  скоро  календарна  весна,
А  там  травень  гарно  розквітне.
Милий  мій  краю,  любий  розмай,
То  тепле  літо  до  нас  прийде.

     08:00.18.02.2016.


Рецензии