Присвячую цей вiрш

Присвячую цей вірш тобі,
Солодкий сон - моє кохання!
Що воскресає навесні,
Як пролісок. в палкім бажанні
До сонця квіти простягнути,
Аби весь Всесвіт надихнути
Цим щирим, дивним почуттям,
Прекрасним, як самк життя!
Ти усмішкою в серці ватру палиш,
І карими, мов зачаровуєш, очима, -
Тож посміхнись, адже нічим більш
Не зарадиш,
Мого неспокою тепер ти знаєш всі
Причини!..


Рецензии