Моя весняна!

Моя  весняна квіточка,
Оленочко моя,
Вітаю  тебе  дівчинко,
Рядком  бажаю я,
Здоров’я найміцнішого,
Кохання,
Й теплоти,
Щоб  мрії всі  збувалися,
А  друзі  берегли,
Вітай  від мене матінку,
Низький -   низький  уклін,
Їй щирим  серцем   дякую,
Що є у  мене  ти!
Хай  буде  день  сьогоднішній,
Лише  початком   див,
Вітаю  з днем  народження!
Мільйон – мільярд разів!
13.05.2016
________________________________
Олені Нагулі


Рецензии
Чудовий вірш, дуже зворушливий!!! Дякую!

Елизавета Бащева   13.03.2016 19:57     Заявить о нарушении