***

На останній хвилині биття мого серця
Послухай мене вперше.
Просто мовчи і відчуй мої слова
Я втрачаю свідомість,
Тримає тільки твоя рука!

Я все лічу секунди до цього кінця,
Коли відпустиш – полечу.
Ти знаєш, ти завжди так маниш,
Що я сама не своя,
Ти йдеш вперед, не боячись, що втратиш.

Ми ніхто один одному,
Все твердиш ти мені.
Тоді скажи чому?!
Ти до сих пір тримаєш мене в своєму житті?!

Я зовсім не знаю, як боротись в собі,
Забороняючи відчути,
Хоч щось, там всередині.
Залишились лічені секунди до весни,
Спаси мене, ти ж можеш,
Оберегти.

Тише, 57, 58, наші руки розмикаються,
Мої очі помалу закриваються.
Ти дивишся і знову вбиваєш мовчанням,
Не змогли ми стримати,
Втрачаєм кохання!


Рецензии