Дустариз жавабар

Дустар ,зун рази я квелай.
Къвез ,  зин шиирар к1елай.
Эцигзавай къиметарни,
Ийизвай заз гьуьрметарни.

Сифте куьн я аквазвайбур
Кхьейла за ц1ийи ц1арар.
Бес,закни руьгь кутазвайбур
Куьн тушни? Зин азиз дустар.

Я илгьамдал рик1 алайбур
Шиирар к1елиз атайбур.
Галатдач зун ,квез къе лугьуз
Чими рагъ хьуй,куьн кьилел куз.

Ават1ани зун яргъара
За дустар куьн вине кьада.
Хайи ч1алал кхьиз,рахаз.
Гьикьван хуш я заз квехъ галаз.

Куьн сагъ хьурай дуствал к1ени
Шиирар, уьмуьр хьанва зи.
Яргъа ят1ани чун чавай
Куьн рик1е хьуьз жезва завай.


Рецензии