Що з тобою, скажи, робити, або Весняний сум

Що з тобою, скажи, робити,
за які то гріхи мої
я приречений знову любити,
душу й серце живити свої?..

Сум на залишках волі ворожить –
наче манни чекаю з небес:
зустрічатись з тобою не зможу
і забути не здатний тебе...

А за тиждень – зелене листя...
А за місяць – у квітах сад...
На любові стежках тернистих – 
мов сльоза – по траві роса...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.