Тет-а-тет з весною
Щебече пташкою душа,
Чарує квітів білосніжність,
Захоплює в полон краса!
Блакитне небо, щедре сонце,
Дерева, мовби наречені.
Проміння радісно лоскоче.
Літак летить далеко в небі.
І аромат. Він геть п'янить!
Пташина музика лунає.
Це тет-а-тет, чарівна мить, -
Весна зі мною розмовляє. (10.03.2016)
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький
Свидетельство о публикации №116031203352