Комусь потрiбен

Не  страшно доторкнутися до тіла
Не соромно у очі заглянуть
Не боляче упасти на коліна
Не важко увесь світ перевернуть

Не боляче прощатися взаємно
Не страшно кораблями розійтись
Не соромно , як повернутись темно
Не важко, як за видно знов зійтись

Не боляче  цілують  люди в губи
Не важко, бо нікому не подібні
Не соромно, якщо когось ти любиш
Не страшно, якщо ви комусь потрібні

P.S.
Доторкнутися тіла,у очі заглянуть
Упасти на коліна, і світ перевернуть
Прощатися взаємно, кораблями розійтись
Як повернутись темно, так  за видно зійтись
Цілують люди в губи, нікому не подібні
Якщо когось ти любиш, то й ви комусь потрібні...


Рецензии