Твiй поцiлунок

Твій поцілунок- найніжніший мед,
Магічну силу має наддімною,
 Він зможе відігнати навіть смерть,
Яка вже замахнулася косою .

 Твій дотик, це енергії заряд,
 Що надихає жити та бажати,
Бо з твоїх рук я випью навіть яд,
Якщо такий насправді божий задум.


Рецензии