Наснилось вранцi, що спiвав пiсень

Наснилось вранці, що співав пісень.
На повні груди. Голосно. Наївно.
Хоча би уві сні щасливим співом
отак щоразу починати день...

А слів не пам’ятаю... Жодних слів...
Звучала лиш мелодія надії...
І ще – тремтіли поруч довгі вії,
неначе заохочували спів...

Тепер коли насниться спів? Хто й зна...
Його не заплануєш, як і вірші.
Душа сама пісні любові пише,
коли щаслива... Чи коли сумна...


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.