Хочу, донечко...

Хочу, донечко люба, тебе поздоровить.
Долі, миру, здоровья, добра побажать...
Попрошу я у Господа - він не відмовить,
Хай для тебе, із неба, зішле благодать!

Хай до тебе він, донечко, буде ласкавий.
Хай любов*ю своєю тебе зігріва...
Хай цей День у житті буде самий яскравий,
Хай від щастя кружляє твоя голова!

Побажаю кохання, взаємності, сили.
Хай здійсниться усе, що задумала ти...
Будь надійна, відверта, привітная, мила -
Побажаю лиш ніжність у серці нести!

Взльотів і перемог! Розуміння й наснаги!
Квітів, усмішок, настрою, ласки, тепла...
Вірних друзів, достатку, людської поваги,
Щоби врода твоя, мов троянда цвіла!

                Донечці у світлий День народження.
                11. 03. 2016р.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.