я сльозина
а навколо мене лиш ти
у прозорого неба нутрі
в'януть миті мов квіти
горять мов листи
наче подих останній зорі
на життя полотні
розмалюю сумне
кольоровими снами дітей
попіл серця на вітер
прийміте мене
раннім променем в човен грудей
хай гойдає нас кров
в теплих ріках судин
сила - слово душа із вітрил
є чому відболіти
ти такий не один
об якого день зуба гострив
бо пульсує весни
набігаюча мить
кожна крапля виношує рух
Бог у білому світі
живе між людей
у забутий мандрує мов пух
я сльозина в очах
а навколо лиш ти...
10 Березня, 2016
Свидетельство о публикации №116031101738
Инна Гаврилова 13.03.2016 22:27 Заявить о нарушении
Спасибо Вам за тёплые слова.
Нежно,
ЛЮ
Юрий Лазирко 16.03.2016 05:25 Заявить о нарушении