50
Мов квіточка із під землі,
В Лопушнім дівчинка з"явилась
Ви чули?- у Романюків
Донька сьогодні народилась.
Таке маленьке і гарненьке
Тримала мама на руках.
Так день за днем і потихенько
Уже рахуємо в думках
Не дні, не місяці а роки
Немов сторінки шелестять,
А дні народження як кроки
Відстукали ось < 50 >.
Минули юність і дитинство,
Роки кудись іх віднесли.
З них ланцюжок немов намисто...
Тебе прикрашують вони.
Бо в них і досвід, і наснагу
Ти черпала як цінний скарб,
Бува терпіла біль і спрагу,
Та зносила без зойку й скарг.
Так під Всевишнього рукою
Ти Ювілею досягла,
Нехай Господь буде з тобою
Шануй Його Святе Ім"я.
Хай завжди як на Ювілей,
Обличчя посмішкою сяє.
З тобою також і мене
Хай рясно Бог благословляє.
Травень 30 2012
Свидетельство о публикации №116031101353