Ой, мамо...

Ой,мамо,мамо.Ви не плачте,
І не журіться,я прийду.
Ще трохи мамо зачекайте,
Я перемогу принесу.

Матусю,бачив я страждання,
Страшні тортури і печаль.
В очах я бачив сподівання,
Сердець розпеченний кришталь.


Рецензии