250. Василь Стус. Круто круча росла...

Круто круча росла,
Поднималась до самого неба.
Глухо бился о берег
И роптал и стонал древний Днепр.
Бороздилися тучи об кручу
И падали неводом
В черну воду – в невзгоду –
И гром тяжко над ними гремел.


Круто круча росла,
піднімалась до самого неба.
Глухо бився об берег
і ремствував древній Дніпро.
І оралися хмари об кручу
і падали неводом
в чорну воду — в негоду —
прибиті обважненим громом.


Рецензии