Малесеньке село...

Моє малесеньке село
Десь загубилось на Поліссі
Садочки там з`єднались з лісом
Неначе їх там не було…

В тузі шепочуться вітри
У вербах, схилених до річки,
Лиш в занамуленій  криничці
Життя струмкової води.

Димар схилився в самоті
Над дахом, мов самотній сторож,
А на тополі знову ворон
Все ж так пронизливо кричить.

Сплелося тихо у журбі
Минуле там порослим терном,
Підперли небо старі клени
Крилами-вітами в  мольбі

Моє малесеньке село
Тривожить пам`ять знову й знову,
Так часом зве мене додому
Батьківське , чисте джерело…


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.