Бабусенцiя

...А бабуся так і вештається, ой-ой,
А бабище все шупортається ой-я,
З кочергами. з баняками, банячищами.

                І. Драч.

Рядки його рядкували і драчилися,
І очима цибулини цибулилися.
Його творчості була це квінтесенція -
Бабумамця, бабутатко, "бабусенція".
Рядки йшго незугарні "чмихом чмихають",
Та словами-викрутами вурдолихають.
І кочергами банячими штургаються,
Ой-ой-оєчки, ой-ой-я захлинаються.
Тобі, Йване, мосьцепане, сказать хочеться:
- Голова вже від такого паморочиться.
Хата "стріхівна", стріхава інфузорія,
І летить на читача какофонія.
Все те в віршику твоєму зрозумілочки -
Викрутаси, викрутеньки горе-дівочки.
Під кожушиком онука "цмоком-цмоєчки",
Від твоїх віршів, Іване, я вже - тоєчки.
                В. Дубина.

              10.03.2016р. 10:48.
 


Рецензии