Балада невтоленностi

...Летять літа на бомбовозі,
Дівчатко плаче й миє нозі.

               І. Драч.

Мене жбурляє в піт і плач.
Як пише вірші Іван Драч.

- Що це таке? Верховна Рада,
Чи зрада це, а чи розрада?
Хоч вбралася мов до параду,
Та вона Йвану не завада.
- Щож то маячить там, на розі,
Чи віршомовно, чи у прозі?
- То Драч Іван на бомбовозі,
Свої панячі миє нозі.

              В. Дубина.


Рецензии