Розчарування

Розчарувався я в собі,
Та не весна тому виною.
Вже прилетіли журавлі,
А я ще в снах живу зимою.

Ламаю вранішні льоди
В калюжах босими ногами.
Лишаю кровяні сліди
На полі вкритому снігами.

Куди іду я босоніж?
Чого в зимовім сні шукаю?
Хтось може в спину встромить ніж
А може в серце? Я не знаю.

Шукаю те, що не губив,
Зло на самім собі зганяю,
Весну свою я не зустрів,
В снігах холодних засинаю.
 
Розчарувався я в собі.
Невже немає порятунку?
Махну рукою на журбу,
Повісивши на плечі сумку.

В останній втиснуся вагон,
Дам волю почуттям в дорозі
І може здамся у полон,
Спинившись на твоїм порозі.


Рецензии