iмперiя

Живе хижак в оновленому світі,
Та жити не бажає по-новому,
І все нагліше рід людський соромить,
Нитками білими лаштунки шиті.
Репрезентує себе санітаром,
Коли вже свіжини не вистачає.
Глевкий мутант і сам себе кошмарить,
На гербі двоголове вже курча є.
Чудовисько не вийде з лабіринту,
Але ж туди і не підуть Персеї.
Та темрява – його Гіперборея,
Бо мозку обмаль. Там – самі інстинкти.
Нема тут що і думати, твій спокій
Залежить тільки від твого тризуба,
Допоки зиркає з гнилого дуба
Тварина двоголова, на всі боки.


Рецензии