т хто знають, як створюють зор

 ті хто знають, як створюють зорі,
ті що мешкають у висоті.
ті для кого думки є прозорі,
краєвиди  безкраї озорі,
ті і  є безперечно святі.
ті хто вже не побачать ні моря,
ні руїн повоєнних міст,
а ні сліз, а ні жалю чи горя.
ким забуті наказ чи покора
та відомі і суть і зміст.
хто побачив обличчя смерті,
хто сміявся з нікчем -  катів,
хто були до кінця відверті,
зупинилися в часоверті
в день жили до пів сотні життів.
все що є не підвладне часу,
що міцніше за той бетон,
що тримає страждання чашу,
що ніколи не гине не гасне,
те побачить і суд і закон.


Рецензии