Март
Сонце розсіяло промені,
Сніг зійшов із землі.
Дерева від холоду втомлені.
Перші квіти живі.
П'ємо сік березовий,
Скидаємо важке вбрання.
Землю вкриває мереживо -
З'являється перша трава.
Це березень нас вітає,
Чарівний початок весни.
Птахів додому вертає.
Нарешті кінець зими! (9.02.2016)
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький.
Свидетельство о публикации №116030904130