Велосипед менi подаруйте

На дорогах шумлять машини
Швидко гонять назад, вперед
Труть в асфальт свої чорні шини
А я хочу велосипед

Велосипед мені подаруйте
Я на ньому поїду від вас
Собі настрій за мене не псуйте
Я чекав вже давно на цей час
Велосипед мені подаруйте

Подаруйте, і я зникну з життя
Зникну з вашого, того, сього...
Я прошу як мале дитя
Подаруйте хоча б старого
Велосипед подаруйте в дорогу...

І тоді, як я буду далеко
Пролунає десь - Стій! Повернись!
І лиш посмішка моя
             відверта)
Радить шепотом- Не озирнись!
Я лечу і педалі щосили
Мені нове життя відкрили
Всі маленькі тепер машини
Самосвали, тролейбуси пробку створили

Я нестримно і швидко без правил
-Так -Так, на червоне світло

Під вантажівку напевно потрапив
Не біда!Я ж забув про похибку вітру

Обтріпуючись напевно воскреснув
Мені треба їхати вперед
Я любив ВАС! І кажу це чесно
А тепер люблю велосипед...


Рецензии