8 березня

Заясніли жовто золоті мімози -
Веселковий човен березня в дорозі!
Він Весні чудовій двері відкриває,
І з Жіночим Святом – всіх жінок вітає!

Проліски, фіалки, фейєрверк тюльпанів!!!
Для жінок – сюрпизи розцвіли весняні!
Сонячне проміння – самоцвітів злива!
Кожна жінка ГАРНА – бо вона ЩАСЛИВА!


Рецензии