Жiночий день

Теплий, мальовничий, чарівливий
Ніжний, в кожнім серці гомінкий
З ранку лиш прокинувшись сонливий
Восьмий, березневий, не простий

Вірний, і надійний, міжнародний
В квітах, зацілований, п'янкий
Заміжом, і трохи одинокий
Любий, і розлюблений, легкий

Чорний, біло-темний, кольоровий
Тихий і в мелодіях дзвінкий
Щирий у конвертах паперовий
Запахом парфумів неземний

Шовковий, оксамитовий, сміливий
Гіркий,підсолоджений, тьмяний
День, що на емоціях бурхливий
День, красивих квіточок весни!


Рецензии