Багато слiз - лити не можна

Багато  сліз – лити  не  можна.

Багато  сліз – лити  не  можна,
Бо  з  них  утвориться  ріка.
Багато  сліз,  коли  тривожно,
Як  що  подія,  в  нас  така.

Ми  витремо  сльози,
Розправимо  груди,
І  підемо  напрямки.
Ми  всі  підемо,
Проти  вітру,
І  підемо,  все  таки.

І  коли  нам  вітер  в  очі,
Та  нас  всіх  збиває  з  ніг.
Ми  все  ж  підемо  проти  ночі,
Кожен  з  нас,  іти  би  зміг.

     09:50.07.03.2016.
,


Рецензии
Було б добре, коли б дотримуватися української мови у вірші постійно. "покИ", а не "покА" і т.д.

Анатолий Павленко   08.03.2016 18:48     Заявить о нарушении
Добрий вечір!

Дякую за підказку!

З повагою!

Михаил Онищенко2   10.03.2016 22:50   Заявить о нарушении