Мовчання

Це все, найбільша моя втома,
В очах моїх вогнем горить…
Життя триває, посміхаясь,
Лише тихенько говорить,
Моє серденько, з болем лютим,
Що у душі застрягло, в мить
Коли немов дротом колючим,
Все розривая у душі, до крові,
До подряпин в серці,
Про твою холодість і злість
На мене, на життя, на щирість
Твоє мовчання розповість…

25.12.2013 року.   


Рецензии