З Днем наролження!

З Днем народження! Вітаю!
Хай не знає серце зла.
Щастя, радощів бажаю.
Сил, здоров*я і добра!

Хай в сім*ї, твоїй, ладнає
І поваги хай стає.
Розуміння, сил стачає,
Хай весна любов несе!

Почуття, красу і настрій.
Насолоду і тепло...
Хай життя буде прекрасним,
Щоб усе, як слід було!

                Олександру у День народження.


Рецензии