Жити-любити

Чи жити якось правильно не вмію?
Чи то якийсь життя мого початок?
Я сам того клянусь не розумію
І ставлю коми замість впертих крапок,,,

В житті газет, що жовті тьмяні букви
Журналів де палітра з кольорами
Кругом незрозумілі дивні стуки
І букви підозрілі піктограми

В брехні уламках завжди засинаю
Вкриваюсь недовіри покривалом
Я правда, мабуть дечого не знаю
Всі ходять кругом,
            а я чомусь овалом

Не дивлячись на коми,,, я щасливий
Бо міцно зачепився за життя
Й неправильний овал для мене милий
Для мене це нормальне сприйняття

У посмішку і окуляри одягнуся
Так ліпше, а ніж з зброєю ходити
На тінь свою й чужу не оглянуся
Й як завжди буду жити та любити


Рецензии