Корова злизала
Як звичайно починали.
Зiйшлись на годину:
В депутати висували
Мiсцеву людину.
Виступали, хто хотiв.
(На дворi - негода).
I про шкоду вIд котiв,
I холодну воду.
Ось патлатий, майже псих.
З тих, хто не при владi,
Звинувачує усіх
У шаленій зраді.
Далі, мов читає вірш,
Чи то казку пише:
«Напрацьоване раніш
Мов корова лиже! «
І питань уже не мали.
Все - «У ліс по дрова».
Та спитали раптом з зали:
«Чи живА корова?»
І, «шедевром» над усе,
Коли тиша стала:
«Чи зжувати встигла все,
Що колись злизала?»
Свидетельство о публикации №116030703669