З Восьмим березня...

Хай дарує вам настрій весна,
А коханий - цілунки і квіти.
Щоби кожна всміхнена була,
Я бажаю вам многії літа!

Хай співають вам друзі пісні
У прекрасний цей день із любов*ю.
Не жахатися, навіть в ві сні,
Долі кращої, сили, здоров*я!

Хай тюльпані для вас зацвітуть.
Хай із неба вам зірки засяють...
Одиноких бажані знайдуть,
Хай серця ваші болю не знають!

Будьте милі, красиві, стійкі.
Хай біда стороною обходить...
З Восьмим березня, любі жінки -
Хай завжди вам щастить і погодить!


Рецензии